Loading...

حقایق غذایی و فواید سلامتی خاویار

| | 0 نظر
حقایق غذایی و فواید سلامتی خاویار
علاقه مندان در سراسر جهان خرید خاویار را نه تنها به دلیل طعم و مزه آن ، بلکه به دلیل داشتن گزینه های خوب بسیاری برای سلامتی و سلامتی شما ادامه می دهند. می توانید از خاویار به میزان مناسب برای کاهش چربی در بدن استفاده کنید

خاویار نه تنها یک غذای خوشمزه است، بلکه یک بمب ویتامین است. این ماده ی غذایی یک منبع بسیار عالی از پروتئین، فسفر و کلسیم است. خاویار غذایی مفید برای غنی سازی تعادل تغذیه ای با آمینو اسیدها، آهن و منیزیوم است. تحلیل تغذیه ای خاویار نشان می دهد که این ماده ی غذایی در رژیمهای درمانی افراد بیمار و ضعیف، جایگاه مفیدی دارد. شما حتی می توانید در مقابل افسردگی به وسیله ی گنجاندن خاویار سیاه یا سرخ در رژیم غذایی خود، پیروز شوید. به دلیل محتوای بالای امگا3 در خاویار سیاه و سرخ، این ماده برای مبارزه با بیماری های قلبی و شرایط ناشی از استرسهای مزمن، بسیار مفید عمل می کند.

به دلیل این ویژگی ها، فواید خاویار برای بدن، بسیار ارزشمند است:

  • پیشگیری از تصلب شریانها
  • تقویت سیستم ایمنی
  • پیشگیری و درمان راشیتیسم
  • درمان مشکلات پوستی
  • بهبود سیستم مفصلی و ساختار اسکلتی
  • ارتقای طبیعی وضعیت بینایی در بزرگسالان و کودکان
  • پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی (تخم ماهی سالمون، از لخته شدن خون جلوگیری می کند)
  • محافظت از سیستم عصبی و عملکرد مغزی

اگر مادر شیرده هستید، خاویار برای شما بسیار مفید است. ارزش غذایی بالای خاویار سرخ باعث شیردهی بیشتر و بالا رفتن کیفیت شیر مادر می شود. در صورت تمایل، روزانه مقدار اندکی خاویار سرخ بخورید تا بیشترین بهره را در دوران شیردهی ببرید.

ترجمه نجمه عشقی از منبع:
https://fishandcaviar.com/blog/learn/caviar-nutritional-facts/

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    آمار
    • تعداد کالا: 15
    • بازدید امروز: 11
    • بازدید دیروز: 27
    • بازدید کل: 11942