Loading...

چرا خاویار بخوریم؟

| | 0 نظر
چرا خاویار بخوریم؟
ماهیان خاویاری و ماهی های دیگر حاوی برخی از اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند ، اسید ایکوزاپنتائوئیک (EPA) و اسید دوکوزا هگزانوئیک (DHA) هستند. شواهد اخیر نشان داده است که مصرف ماهی و مصرف EPA و DHA از ماهی می تواند به حفظ عملکرد قلب سالم کمک کند.

خاویار منبع ویتامین و مواد معدنی مانند امگا 3 که کمک به ارتقای سالم سیستم عصبی، گردش خون و ایمنی می کند. یک وعده خاویار، تمام نیاز روزانه ی یک بزرگسال برای جذب ویتامین ب 12 را تامین می کند.

سایر عناصر غذایی داخل خاویار، ویتامین A, E, B6، آهن، سلنیوم و منیزیوم هستند.

منبع: https://www.northerndivine.com/caviar/health-benefits-for-caviar-sturgeon

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    آمار
    • تعداد کالا: 15
    • بازدید امروز: 14
    • بازدید دیروز: 37
    • بازدید کل: 14815